شروع حرکت در آب
1- تمرین ضربات پا: اگر در حال شناوری به پشت باشید یا حتی در کنار دیواره های استخر باشید، می توانید تمرین پا زدن را انجام دهید. (برای اینکه ببینید هر ضربه پا چقدر شما را جلو ببرد، با استفاده از تخته شنا تمرین کنید. تخته شنا به شما امکان می دهد که بدون نگرانی در مورد بیرون نگه داشتن سر از آب روی تکنیک پا زدن تمرکز کنید.
• ضربه پای کرال سینه در حالت شناوری را امتحان کنید. انگشت هایتان را کاملا بکشید، پاهای خود را کاملا صاف نگه دارید و به نوبت با پاهایتان ضربه های کوچک بزنید . شما باید بیشترین انعطاف پذیری را درمچ پای خود احساس کنید.
• پای شنای قورباغه را امتحان کنید . پاهای خود را کاملا کنار هم نگه دارید. ازمفصل ران تا زانو و از زانو تا مچ. زانوی خود را خم کنید تا زاویه بین ساق و ران شما به حدود ۹۰ درجه برسد. سپس بلافاصله ساق پا را به صورت دایره ای ( دورانی) به حرکت در آورید، در حالی که ران و زانوی شما در کنار هم قرار گرفته اند. (یبا هر پا یکنیم دایره بکشید ، پا راست خود را به سمت راست حرکت دهید و پای چپ را به سمت چپ . به عبارت ساده تر پای راست نیم دایره به سمت راست بکشد و پای چپ نیم دایره به سمت چپ بکشد ، همزمان). ساق پایتان را دوباره در نقطه شروع کنار هم بیاورید. و دوباره انها را بالا بیاورید و پازدن را شروع کنید .
• ضربه ی تخم مرغی را امتحان کنید. این ضربه معمولا برای حرکت در آب و ماندن در حالت عمودی در حالی که سر و شانه ها بالای آب قرار بگیرد، استفاده می شود. زانوی خود را خم کنید و پاهای خود را کمی بیشتر از هم جدا کنید . سپس هر پا به عنوان یکپدال دوچرخه است ، فقط آنها در جهت مخالف قرار می گیرند : در حالی که یک پا به جلو حرکت می کند، پای دیگر باید به سمت عقب حرکت کند. اجرای صحیح این حرکت نیاز به تمرین و تکرار دارد. اما برای “استراحت” مفید است. زمانی که عمق آب از قد شما بیشتر است .
مترجم: بهشته قدمعلی
ویراستار علمی: سید محمد رضا نجفی